Βρειτε μας στα Social Media

ΚΡΉΤΗ

“Η λέξη που δεν λες” είναι η νέα συγκλονιστική σειρά του Alpha που γυρίστηκε στα Χανιά

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η ιστορία
Πού βρίσκεται η πραγματική επικοινωνία; Στις λέξεις; Στην αγάπη; Στην αποδοχή;

Χανιά 2016.
Μια οικογένεια σαν όλες τις άλλες. Ένα παιδί σαν όλα τα άλλα. Ή μήπως όχι;
Ο μικρός Παυλής έχει χτίσει έναν δικό του «διαφορετικό» κόσμο, έναν κόσμο με μουσικές, χρώματα και συναισθήματα.
Η Ελένη και ο Γιάννης, οι γονείς του, τον φωνάζουν «διάνοια». Ο ερχομός, όμως, του Βασίλη, του μικρότερου αδελφού της Ελένης και της γυναίκας του Ιωάννας θα ανατρέψει την «κανονικότητα» της ζωής τους. Η Ιωάννα επιμένει πως κάτι τρέχει με τον μικρό. Ο Παύλος, ο παππούς, είναι ο μόνος που αποφασίζει να δει την αλήθεια κατάματα και ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου.
Η οικογένεια αντιμέτωπη με την αλήθεια. Τον αυτισμό του γιου της. Κυρίως, όμως, αντιμέτωπη με τα δικά της προβλήματα επικοινωνίας. Κι εκεί, αρχίζει η πάλη της για να καταλάβει και να αποδεχτεί. Όλοι δοκιμάζονται, καθώς οι νέες συνθήκες τους αναγκάζουν να επαναπροσδιορίσουν το τι σημαίνει ευτυχία και αγάπη.
Τελικά, πόση δύναμη θέλει για να αποδεχτείς ότι η ζωή σου δε θα ‘ναι ποτέ ξανά η ίδια; Και πώς αυτή η αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε πιο ανοιχτούς δρόμους;

Οι χαρακτήρες

Παυλής (Γιώργος Στεντούμης): το γλυκό και έξυπνο επτάχρονο αγόρι που λατρεύει τις μουσικές του. Οι γονείς του τον θεωρούν μουσική διάνοια. Ο Παυλής αγαπά την ησυχία και συχνά του αρέσει να απομονώνεται στον δικό του κόσμο

i-lexi-pou-den-les-5.jpg

Ελένη (Μαρία Πρωτόπαππα): μητέρα του Παυλή. Γοητευτικά έξυπνη και ξεροκέφαλη. Έχει σπουδάσει μόδα στην Αθήνα και τώρα διατηρεί κατάστημα ρούχων και μεταποιήσεων στο χωριό. Έχει μάθει να περνάει πάντα το δικό της. Αν και δείχνει απελευθερωμένη και δυναμική γυναίκα, θα δώσει την προσωπική της μάχη για να αποδεχθεί την κατάσταση του γιου της.

i-lexi-pou-den-les-7.jpg

Γιάννης (Βασίλης Μπισμπίκης): πατέρας του Παυλή. Μικρότερος από τη γυναίκα του Ελένη και τρελά ερωτευμένος μαζί της. Έχει αναλάβει τα φυτώρια της οικογένειας της Ελένης. Η ήρεμη δύναμη. Στηρίζει τη γυναίκα του ενώ παράλληλα προσπαθεί να γνωρίσει από την αρχή τον γιο του και να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα.

Βασίλης (Μάξιμος Μουμούρης): αδελφός της Ελένης και θείος του Παυλή. Γυρίζει στην Κρήτη ηττημένος. Η start up εταιρεία του βυθίστηκε από την κρίση και η γυναίκα του τον απάτησε. Με πληγωμένο εγωισμό, θα προσπαθήσει να γίνει και πάλι μέρος μιας ζωής που πάσχισε να αφήσει.

i-lexi-pou-den-les-6.jpg

 

Πηγή: ekriti

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ