Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας έκανε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς εξαιτίας ενός… σάντουιτς! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

σάντουιτς
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια απίθανη περιπέτεια υγείας βίωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης.

Ο εν λόγω βουλευτής, μετά την κατανάλωση ενός (όχι και τόσο αθώου) σάντουιτς, έφτασε στο σημείο να υποβληθεί σε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς, καθώς του προκάλεσε έμφραγμα μέσω λοίμωξης!

Μετά την κατανάλωση του σάντουιτς ο βουλευτής παρουσίασε συμπτώματα δηλητηρίασης και θορυβημένος από το περιστατικό έσπευσε να κάνει τεστ κορονοϊού. «Δεν ήταν covid. Μετά όταν πήγα στην Κοζάνη το Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ένας πυρετός μεταξύ 37,5 με 38. Ξεκίνησα αιματολογικές εξετάσεις που είχαν παράξενα αποτελέσματα. Σήμαινε ότι υπάρχει μια φλεγμονή. Και ενώ οι μέρες περνούσαν, βρέθηκε ότι ήταν ένας εντερόκοκκος ο οποίος μέσα από την φλεγμονή, τη δηλητηρίαση του εντέρου, μπήκε στο αίμα και από εκεί στην καρδιά», εξήγησε ο κ. Αμανατίδης.

«Μάλλον υπήρχε μια διαδικασία βλάβης στην καρδιά και όταν τελευταία στιγμή ο πνευμονολόγος με “διέταξε” να φύγω στη Θεσσαλονίκη, η διαπίστωση εκεί ήταν ότι πρόκειται για ενδοκαρδύτιδα και όχι μόνο αυτό: Είχε ήδη κάνει βλάβη στη βαλβίδα που θα πρέπει να αντικατασταθεί», σημείωσε στη συνέχεια

Όπως του είπαν οι γιατροί αυτό προήλθε από μια μόλυνση του εντέρου και μέσω της φλεγμονής πήγε στην καρδιά. «Δυστυχώς ήταν πράγματα που για πρώτη φορά τα άκουγα», είπε. Και έτσι ο βουλευτής της Γιώργος Αμανατίδης έφτασε να υποβληθεί σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ