Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Θρίλερ στην Ερέτρια: 23χρονη έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου για να αποφύγει τον βιασμό της

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας μια 23χρονη τουρίστρια, η οποία πήδηξε από το μπαλκόνι ξενοδοχείου για να αποφύγει, σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, τον βιασμό της.

Ειδικότερα, η νεαρή διασκέδαζε με φίλους σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της Ερέτριας στην Εύβοια όταν ένας ομοεθνής της ο οποίος εργάζεται ως animateur στο εν λόγω ξενοδοχείο, προσφέρθηκε να τη βοηθήσει, όταν εκείνη ζαλίστηκε μετά από κατανάλωση αλκοόλ.

Ο άνδρας, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του τοπικού σάιτ, την οδήγησε στο δωμάτιο όπου διέμενε εκείνος στο ίδιο ξενοδοχείο και προσπάθησε να τη βιάσει. Η κοπέλα έφερε σθεναρή αντίσταση και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια.

Εργαζόμενος του ίδιου ξενοδοχείου βρισκόταν κοντά στο δωμάτιο και όταν άκουσε τις φωνές έσπασε την πόρτα και μπήκε μέσα ενώ η νεαρή κοπέλα απελευθερώθηκε από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της και βγαίνοντας στο μπαλκόνι πήδηξε στο κενό ούσα σε σύγχυση.

Αποτέλεσμα της πτώσης ήταν η 23χρονη να τραυματιστεί ενώ άμεσα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο animateur συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ