Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάλος με βίντεο από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ – Περνάει κόκκινα με γυναίκες στο πίσω κάθισμα

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σάλος έχει προκληθεί από βίντεο που έχει ανέβει στο Tik Tok και εμφανίζεται το εσωτερικό ενός περιπολικού της Ελληνικής Αστυνομίας στο οποίο ακούγονται γυναικείες φωνές που επευφημούν και διασκεδάζουν, όταν ο οδηγός του οχήματος με αναμμένες τις σειρήνες περνάει με ταχύτητα το κόκκινο φανάρι.

Στο βίντεο διάρκειας οκτώ δευτερολέπτων που έχει αναρτηθεί στο Tik Tok αποτυπώνεται η καμπίνα ενός περιπολικού στο όποιο οδηγός είναι ένας αστυφύλακας και συνοδηγός του ένας υπαστυνόμος. Το περιπολικό είναι μάρκας Peugeot 308 και πανομοιότυπο με αυτά που έχει προμηθευτεί το τελευταίο χρονικό διάστημα η Ελληνική Αστυνομία.

Το περιπολικό φαίνεται να κινείται στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αναμμένους φάρους και σειρήνες. Λίγο πριν περάσει ένα κόκκινο φανάρι, ακούγονται γυναικείες φωνές από τα πίσω καθίσματα του περιπολικού από όπου κι έχουν καταγραφεί όλες οι εικόνες του βίντεο. Οι φωνές μιμούνται τη σειρήνα του περιπολικού που ηχεί εκείνη την ώρα και ξεσπούν σε γέλια όταν το όχημα αναπτύσσει ταχύτητα για να περάσει το κόκκινο φανάρι.

Αν και όλα τα παραπάνω παραπέμπουν σε περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, ωστόσο ελέγχεται η γνησιότητα του βίντεο. Δηλαδή για παράδειγμα εάν το βίντεο δεν είναι προϊόν συρραφής εικόνας και ήχου, δεν έχει γίνει μοντάζ έτσι ώστε να παρουσιάζεται ως ελληνικής προελεύσεως και δεν έχουν προστεθεί ηχητικά εφέ με γυναικείες φωνές.

Πηγή: newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ