Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε το βράδυ της Παρασκευής ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης, μετά από σφοδρή σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε με φορτηγό.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Κεραμεικού.

Η είδηση προκάλεσε σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο, καθώς ο νεαρός ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα ταλαντούχος.

Ο Πάνος Νάτσης πρωταγωνιστούσε στη θεατρική παράσταση «Όποιος θέλει να χωρίσει… να σηκώσει το χέρι του» στο Θέατρο Ήβη, ενώ θα πρωταγωνιστούσε και στην κωμική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες». Η τελευταία του τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Γυναίκα χωρίς όνομα».

Πώς συνέβη η τραγωδία

Ο Πάνος Νάτσης φαίνεται πως πριν το θανατηφόρο τροχαίο είχε περάσει όμορφες στιγμές παρέα με συναδέλφους του στα γενέθλια μιας στενής τους φίλης, κάτι το οποίο γνωστοποίησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, μέσω ανάρτησης του στα social media.

Ο ηθοποιός έχασε τη ζωή του σε μοιραίο τροχαίο που είχε με τη μηχανή του, στην επιστροφή του μετά από την έξοδο. Προηγουμένως διασκέδαζε μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη και συνεργάτες του από την παράσταση που συμμετείχε και γιόρταζαν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη.

Ποιος ήταν ο Πάνος Νάτσης

Ο Πάνος Νάτσης γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 1991 (ηλικία 31 χρονών) στην Αθήνα.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2012.

Έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις «Καλώς ήρθατε ντετέκτιβ Πουαρό» την περίοδο 2013-2014, «Η Στέλλα με τα κόκκινα γάντια» την περίοδο 2015-2016, «Ο ήχος του όπλου» τη σεζόν 2016-2017 και άλλες.

Νέο βίντεο από τις σοκαριστικές στιγμές μετά το τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού

Τη σεζόν 2016-2017 ήταν μέρος του καστ της κωμικής σειράς «Αστέρας Ραχούλας» στον Alpha όπου υποδυόταν τον Κωνσταντή. Το 2018 πρωταγωνίστησε στην καθημερινή σειρά «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» στον ANT1 στο ρόλο του Κωστή Αναγνώστου.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην ταινία μικρού μήκους «Mary Wants a Purple Dress» το 2015. Ακολούθησε η ταινία «3000» την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμμετείχε στο δράμα «Role Rlay: The Movie».

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις The Curing Room (2017), ΤΟ ΕΠΟΣ… ΤΗΣ ΜΑΛΑΜΩΣ (2018), Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του! (2019), Manji (2016)


Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ