Βρειτε μας στα Social Media
Διαφήμιση minoan

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκρηξη σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου έκανε την Αθήνα… Βαγδάτη | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

φωτιά στην αχαρνών μετά από έκρηξη φιαλων υγραερίου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο πόδι βρίσκεται μια ολόκληρη γειτονιά στην Αχαρνών μετά τις εκρήξεις σε μαγαζί με φιάλες υγραερίου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από τις εκρήξεις έχει τραυματιστεί ένας άνθρωπος που βρισκόταν στον χώρο ενώ υπήρξε και ένας εγκλωβισμένος στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που έπιασε φωτιά μετά τις εκρήξεις στο μαγαζί με τις φιάλες υγραερίου που βρίσκεται στο ισόγειο. Η πυροσβεστική που βρισκόταν στο σημείο κατάφερε να τον απεγκλωβίσει, ενώ και στον απεγκλωβισμό ακόμη δυο ατόμων.

Η Πυροσβεστική έκανε λόγο για μία δύσκολη επιχείρηση, καθώς τα υλικά που υπάρχουν στο κατάστημα προκαλούσαν συχνές εκρήξεις. Στο σημείο επιχείρησαν 36 πυροσβέστες με 13 οχήματα και ένα ειδικό κλιμακοφόρο όχημα, ενώ συνδρομή παρείχαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, το ΕΚΑΒ, η ΔΕΔΔΗΕ και η ΔΕΣΦΑ ΑΕ.

Η φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο κατάστημα με τις φιάλες επί της Αχαρνών και μια μεγάλη έκρηξη τρομοκράτησε τους κατοίκους της περιοχής.

Στη συνέχεια η φωτιά επεκτάθηκε με αποτέλεσμα να ακουστούν και άλλες εκρήξεις με τις φλόγες να φτάνουν μέχρι το τελευταίο όροφο της πολυκατοικίας. Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr με τις απανωτές εκρήξεις.

 

Από το μαγαζί κατάφερε να βγει ένα άτομο το οποίο έχει υποστεί εγκαύματα και δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από τα ασθενοφόρα που έχουν σπεύσει στο σημείο.

Ήταν απανωτές οι εκρήξεις

Όπως είπε στο newsit.gr ένας αυτόπτης μάρτυρας σημειώθηκε μια μεγάλη έκρηξη και στη συνέχεια ακολούθησαν και άλλες ενώ από το μαγαζί βρήκε ένας άνδρας με σοβαρά εγκαύματα.


Πηγή: newsit.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ