Βρειτε μας στα Social Media

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αγρια καταδίωξη από Πατήσια στο Μενίδι με καταιγισμό πυροβολισμών και τραυματίες

Δημοσιεύτηκε

στις

μενίδι
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επεισοδιακή καταδίωξη και σκηνές Φαρ Ουέστ τα ξημερώματα στο κέντρο της Αθήνας, και πιο συγκεκριμένα στα Πατήσια, με τους αστυνομικούς να καταδιώκουν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν κλέφτες και να φτάνουν μέχρι το σημείο να δέχονται πυροβολισμούς σε καταυλισμό στο Μενίδι.

Όλα άρχισαν όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν τρεις Ρομά ενώ λίγο νωρίτερα τους είχαν ενημερώσει από το κέντρο επιχειρήσεων ότι τα άτομα αυτά είχαν κάνει κλοπή.

Μια ομάδα ΟΠΚΕ καταδίωξε το όχημα και ο οδηγός του δεν σταματούσε παρά τις εντολές της αστυνομίας ενώ ανέπτυσσε συνεχώς ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει από την καταδίωξη των αστυνομικών και να φτάσει στη Δυτική Αττική –και μάλιστα μέχρι τον καταυλισμό, που θεωρείται ασφαλές σημείο, καθώς η αντίδραση που υπάρχει συνήθως από τους Ρομά είναι τέτοια που οι καταδιώξεις σταματούν εκεί.
Οι αστυνομικοί τελικά κατάφεραν να συλλάβουν το ένα από τα τρία άτομα –τον οδηγό του οχήματος- ενώ διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση οι άλλοι δύο δράστες.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί κατά την στιγμή της ακινητοποίησης του 40χρονου, τραυματίστηκαν ελαφρά από την αντίδρασή του με κλωτσιές και μπουνιές.

Τη στιγμή όμως εκείνη, σύμφωνα με όσα περιγράφουν οι αστυνομικοί, άρχισαν να δέχονται καταιγισμό πυροβολισμών στον αέρα από άγνωστα άτομα, που όπως όλα δείχνουν προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον κρατούμενο να μην πέσει στα χέρια των Αρχών.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι αστυνομικοί πυροβόλησαν τέσσερις φορές στον αέρα και αμέσως ζήτησαν και ενισχύσεις –τις οποίες και έλαβαν λίγο αργότερα.

Μέσα στο ακινητοποιημένο ΙΧ που επέβαιναν οι δράστες, οι αστυνομικοί εντόπισαν καταλύτες αυτοκινήτων, που όπως φαίνεται λίγο νωρίτερα είχαν κλέψει οι κακοποιοί.

 

Πηγή: cnn

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ