Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Κατέρρευσε και πέθανε χορευτής στα «Φανούρεια 2022»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σοκ στην Ορεστιάδα! Κατά τη διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Φανούρεια 2022», ένας 63χρονος χορευτής κατέρρευσε και τελικά πέθανε μόλις ολοκλήρωσε την εμφάνιση του με το χορευτικό συγκρότημα στο οποίο συμμετείχε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, στην ουσιαστικά τελευταία ημέρα των τριήμερων εκδηλώσεων στην Ορεστιάδα τις οποίες διοργάνωσε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Οινόης «To Κρασοχώρι», ο άτυχος χορευτής, 63 χρόνων, συμμετείχε με το χορευτικό συγκρότημα του «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΡΟΜΥΛΙΩΤΩΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ», μόλις ολοκληρώθηκαν οι χοροί που παρουσίασαν, κατέρρευσε.

Αμέσως έτρεξαν κοντά στον 63χρονο γιατρός, νοσηλευτής και τα μέλη του Ερυθρού Σταυρού που είχαν φροντίσει οι διοργανωτές να βρίσκονται συνέχεια στον χώρο των εκδηλώσεων και προσπάθησαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες για να τον επαναφέρουν στην ζωή.

Eπιτόπου έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με το οποίο διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Ορεστιάδας, αλλά οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατο του. Δίπλα του βρισκόταν από την πρώτη στιγμή η σύζυγος του, η οποία είναι και αυτή χορεύτρια στον ίδιο σύλλογο της Κομοτηνής και παρακολουθούσε σοκαρισμένη και ανήμπορη να κάνει οτιδήποτε τις τραγικές εξελίξεις, όπως και οι υπόλοιποι συνάδερφοι του από το Σύλλογο Ανατολικωρομυλιωτών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά του, αλλά αγαπούσε πολύ τον χορό και συνέχισε να χορεύει και να συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις του συλλόγου της Κομοτηνής.

Φυσικά το τραγικό αυτό γεγονός ήρθε να επισκιάσει τις εκδηλώσεις, οι διοργανωτές πρότειναν να διακοπούν, αλλά οι άνθρωποι από τον σύλλογο της Κομοτηνής ζήτησαν να συνεχιστούν κανονικά, ενώ οι ίδιοι φυσικά αποχώρησαν σοκαρισμένοι από την απώλεια του φίλου και συναδέρφου τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ