Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Condé Nast Traveller: Η Ελλάδα η καλύτερη χώρα παγκοσμίως για διακοπές

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τα βραβεία Readers’ Travel Awards του Condé Nast Traveller ανακηρύσσουν τους καλύτερους των καλύτερων, κάθε χρόνο, στον τουρισμό.

Ζητήθηκε από τους αναγνώστες του γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού να ψηφίσουν βάση συγκεκριμένων κριτηρίων όπως service, design, culture και value for money. Η Ελλάδα έλαβε τη μεγαλύτερη βαθμολογία έναντι των υπολοίπων προορισμών, με την Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες να υπολείπονται κατά πολύ αμέσως μετά.

Η εικόνα της χώρας μας σύμφωνα με τους αναγνώστες του Condé Nast Traveller δείχνει να μην έχει πληγεί από την οικονομική και προσφυγική κρίση και την αλλοιωμένη εικόνα που προέβαλλαν για μήνες τα διεθνή media. Η Ελλάδα καταφέρνει παρά τα τεράστια προβλήματά της να αιχμαλωτίζει το ενδιαφέρον και τη φαντασία των ανθρώπων που την επισκέπτονται απ’ ολόκληρο τον κόσμο. Κάτι που σημαίνει ότι οι επιτελείς του υπουργείου τουρισμού και του ΕΟΤ παρά το σημαντικά περιορισμένο μπάτζετ καταφέρνουν με ευρηματικές και πολύ στοχευμένες ενέργειες να χτίζουν τον «μύθο» του ελληνικού τουρισμού με επιτυχία.

Μεταξύ άλλων στα Readers’ Travel Awards η Ιταλία αναδείχθηκε η χώρα με την καλύτερη κουζίνα με τη Γαλλία να ακολουθεί, οι ΗΠΑ αναδείχθηκαν το καλύτερο μέρος για διαμονή, η Νότια Αφρική ως ο πιο value for money προορισμός διακοπών.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα ελληνικά νησιά έχασαν για λίγο το βραβείο «Best Islands in the World» από τις εξωτικές Μαλδίβες με τη θρυλική Ibiza να παραμένει στην 3η θέση.

CNT’s top 10 countries for the online Readers’ Travel Awards:

1. Greece
2. Italy
3. USA
4. South Africa
5. France
6. Spain
7. India
8. Australia
9. Thailand
10. Mexico

CNT’s top 10 islands online Readers’ Travel Awards:

1. Maldives
2. Greek islands
3. Balearic islands
4. Sicily
5. Seychelles
6. St Lucia
7. Bali
8. Koh Samui
9. Malta
10. St Bart’s

Πηγή:hanianews

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ