Χωρίς κατηγορία
Η συνταγή της ημέρας: Μους σοκολάτας
Υπέροχη, γνήσια βέλγικη μους!
Τι χρειαζόμαστε:
- 2 αυγά
- 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
- 250 γρ. κρέμα γάλακτος
- 50 – 70 γρ. ζάχαρη
Πώς το κάνουμε:
- Χτυπήστε τα ασπράδια να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
- Χτυπήστε την κρέμα γάλακτος μέχρι να πήξει ελαφρά.
- Βάλτε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί να λιώσει.
- Χτυπήστε τους κρόκους με τη ζάχαρη να ασπρίσουν.
- Προσθέστε έπειτα στο μείγμα αυτό τη λιωμένη σοκολάτα. Ανακατέψτε ζωηρά και ύστερα προσθέστε την χτυπημένη κρέμα γάλακτος και συνεχίστε το ανακάτεμα.
- Προσθέστε τέλος τη μαρέγκα ανακατεύοντας ελαφρά.
- Τοποθετείστε τη μους στο ψυγείο τουλάχιστον για δύο ώρες. Τώρα απολαύστε την!
Πηγή: sintagespareas
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr