Χωρίς κατηγορία
Η συνταγή της ημέρας: Σπιτική μερέντα
Μπορείτε να το βάλετε στο ψωμί, στα γλυκά και για γέμιση στα κρουασάν!
Τι χρειαζόμαστε:
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 100γρ κουβερτούρα
- 150γρ βιτάμ
- 2 κουτ σούπας άχνη (κοσκινισμένη)
- 4 κουτ σούπας κακάο (κοσκινισμένο)
- 1 κούπα τριμμένο φουντούκι
Πώς το κάνουμε:
- Λιώνουμε την κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν μαρί.
- Ανακατεύουμε το ζαχαρούχο με την άχνη και το κακάο και την λιωμένη σοκολάτα…
- Τέλος βάζουμε τα τριμμένα φουντούκια και το αδειάζουμε σε μπολ.
- Μόλις κρυώσει το βάζουμε στην συντήρηση του ψυγείου και μόλις πήξει είναι έτοιμο.
Πηγή: sintagespareas
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr