Βρειτε μας στα Social Media

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λαχταριστά και τρυφερά μπριζολάκια ψημένα στο τηγάνι!

Συστατικά

  • 1 κ. γλυκού αλάτι
  • 1 κ. γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 8 χοιρινά μπριζολάκια
  • 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • πιπέρι καγιέν
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

 

  • 1.Βγάλε τα μπριζολάκια από το ψυγείο και άφησέ τα να έρθουν φυσικά σε θερμοκρασία δωματίου.
  • 2.Ανάμειξε το αλεύρι με το ένα κουταλάκι αλάτι, το ένα κουταλάκι πιπέρι και λίγο καγιέν.
  • 3.Αλατοπιπέρωσε καλά τα μπριζολάκια και από τις δυο πλευρές τους.
  • 4.Πέρασε κάθε μπριζολάκι από το μείγμα με το αλεύρι και από τις δυο πλευρές τους.
  • 5.Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι και το βούτυρο σε μεσαία προς δυνατή φωτιά.
  • 6.Μόλις “κάψει” η λιπαρή ουσία, ψήσε κάθε μπριζολάκι για τέσσερα με έξι λεπτά από τη μία πλευρά και γύρισέ τα μέχρι να χρυσίσει και η άλλη πλευρά.
  • 7.Βεβαιώσου ότι έχουν ψηθεί πλήρως, χωρίς να αφήνουν ροζέ ζωμούς στο τηγάνι.

 

Πηγή: tlife

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ