ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Πώς πρέπει να μαγειρεύονται τα μανιτάρια για να είναι πιο υγιεινά;
Τα μανιτάρια αποτελούν εξαιρετική πηγή φυτικών ινών και βιταμινών και επιπλέον οι απειροελάχιστες θερμίδες τους τα καθιστούν ιδανικά ακόμη και γι’ αυτούς που κάνουν αυστηρή δίαιτα.
Σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική μελέτη, για να επωφεληθούμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό από τα μανιτάρια πρέπει να τα μαγειρεύουμε σωστά. Η μελέτη, η οποία δημοσιεύεται στην επιθεώρηση International Journal of Food Sciences and Nutrition, αναφέρει ότι το μαγείρεμα στον φούρνο μικροκυμάτων και το ψήσιμο στον φούρνο (γκριλ) όχι μόνο δεν καταστρέφουν τις πολύτιμες αντιοξειδωτικές ουσίες των μανιταριών αλλά μάλιστα τις ενισχύουν.
Διαβάστε την συνέχεια στο onmed
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr