ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Δείτε σε ποιο μαγαζί της Αθήνας πουλάνε το καλύτερο γαλακτομπούρεκο!
Πλούσια μυρωδάτη και βελούδινη κρέμα, πολλά φύλλα τραγανής κρούστας, αρώματα ολόφρεσκου βούτυρου και απολαυστικό σιρόπι συνθέτουν ένα από τα πιο παραδοσιακά και ταυτόχρονα φημισμένα γλυκά, στο οποίο ουδείς, γλυκατζής ή όχι, μπορεί να αντισταθεί.
Πώς καταλαβαίνουμε, ωστόσο, το σωστό αποτέλεσμα της τραγανότητας του φύλλου, της ιδανικής ρευστότητας της κρέμας και του άρτιου σιροπιάσματος;
Αρκεί να δοκιμάσουμε ένα από τα έξι γαλακτομπούρεκα που ακολουθούν, για να συνειδητοποιήσουμε ότι όσο εύκολη κι αν φαίνεται η παρασκευή του γαλακτομπούρεκου, για να το πετύχεις θέλει μαεστρία και μεράκι! Κοσμικόν Σταθερή αξία για τους λάτρεις των σιροπιαστών γλυκών και όχι μόνο, το γαλακτομπούρεκο του Κοσμικόν, έχει γράψει την δική του επιτυχημένη πορεία στον χρόνο από το 1961.
Πηγή:travelstyle.gr