ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Η συνταγή της ημέρας: Πάστα ελιάς
Ένα νόστιμο και γρήγορο ορεκτικό!
Υλικά για 2-4 άτομα
- 200 γραμμάρια ελιές μαύρες
- 20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
- Μία σκελίδα σκόρδο
- Θυμάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε το σκόρδο και το χτυπάτε σε ένα γουδί. Καθαρίζετε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνετε στο γουδί και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
- Προσθέτετε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
- Κόβετε σε φέτες μία μπαγκέτα, τις αλείφετε με λίγο βούτυρο και πάστα ελιάς.
Πηγή: newsbeast
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram. Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr