Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Κορονοϊός: Πότε ανοίγουν σχολεία, μαγαζιά, καφέ, εστιατόρια, ξενοδοχεία

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η κυβέρνηση προετοιμάζεται για την επόμενη φάση που αφορά την άρση των μέτρων, αλλά η επιστροφή στην κανονικότητα, όπως έχει πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα γίνει με πολύ προσεκτικά βήματα και κυρίως θα είναι μακρόσυρτη και σταδιακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1 από τις εισηγήσεις των ειδικών προς τον Πρωθυπουργό, πρόκειται για ένα σχέδιο, το οποίο θα χρειαστεί να αναθεωρείται διαρκώς.

Στις 27 Απριλίου, πρώτη ημερομηνία της άρσης των μέτρων για τη διασπορά του κορονοϊού, ανοίγουν, όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, υποθηκοφυλακεία, ειρηνοδικεία και πρωτοδικεία.

Στις 4 Μαΐου έρχεται πλήρης απελευθέρωση των μετακινήσεων στην ηπειρωτική χώρα, με εξαίρεση τα νησιά. Οι δημόσιες συναθροίσεις θα περιορίζονται στα δέκα άτομα ενώ την ίδια ημέρα θα ανοίξουν οι επιχειρήσεις του λιανεμπορίου εκτός των πολυκαταστημάτων και μεγάλων καταστημάτων. Οι επιχειρήσεις θα πρέπει να λειτουργούν με τους ήδη υπάρχοντες κανόνες. Για τις επιχειρήσεις προσωπικής υγιεινής και τα κομμωτήρια, η λειτουργία τους προσδιορίζεται αποκλειστικά με ραντεβού και πάντα με τήρηση των κανόνων.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 11 Μαΐου, το σχέδιο προτείνει επιστροφή στις αίθουσες για τους μαθητές της Γ’ Λυκείου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ