Διαφήμιση

ΛΑΣΙΘΙ

Ο Άγιος Νικόλαος από ψηλά είναι σκέτη… ζωγραφιά!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Άγιος Νικόλαος. Η γραφική πόλη στο Λασίθι που έχουν «ερωτευτεί» εδώ και χρόνια χιλιάδες τουρίστες για αμέτρητους λόγους. Η ηρεμία της σε σύγκριση με άλλες περιοχές, η αμεσότητα της σε εντυπωσιακές παραλίες και η φιλοξενία των κατοίκων είναι λίγοι από αυτούς τους λόγους.

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Ειδικά από ψηλά, ο Άγιος Νικόλαος μοιάζει με «καρτ-ποστάλ» ανάμεσα στο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους και τα βουνά της ενδοχώρας πίσω του!

Ένα υπέροχο βίντεο με εναέρια πλάνα «αποτυπώνει» με το πλέον ιδανικό τρόπο την ομορφιά της πόλης, όπως την απολαμβάνει κάποιος εκατοντάδες μέτρα πάνω από την θάλασσα.

Μια πτήση με drone γύρω από τον Άγιο Νικόλαο προσφέρει πανοραμική θέα της περιοχής, παρουσιάζει κάθε «γωνιά» της πόλης και δικαιολογεί όλους όσους την έχουν αγαπήσει ή έχουν αναμνήσεις από αξέχαστες διακοπές εκεί…

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]