Διαφήμιση

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η συνταγή της ημέρας: Μυζήθρα σαγανάκι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Αγαπημένο ορεκτικό που δεν λείπει από κανένα τραπέζι! Μια συνταγή του Έκτορα Μποτρίνι.

Υλικά για 4 άτομα

  • 200 γρ. μυζήθρα κομμένη σε κυβάκια
  • 4 κ.σ. βούτυρο ανάλατο
  • 1 κ.σ. αλεύρι από καλαμπόκι
  • 2 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 κ.σ. νερό
  • 1 πρέζα καυτερό μπούκοβο

Εκτέλεση

  1. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα τη μυζήθρα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα δύο αλεύρια με το νερό και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι.
  2. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε το σαγανάκι μέχρι να χυλώσει το τυρί και να ψηθεί καλά το αλεύρι.
  3. Αποσύρουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με μπούκοβο.

 

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]