Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η συνταγή της ημέρας: Χοιρινά μπριζολάκια στο τηγάνι

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Λαχταριστά και τρυφερά μπριζολάκια ψημένα στο τηγάνι!

Συστατικά

  • 1 κ. γλυκού αλάτι
  • 1 κ. γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 8 χοιρινά μπριζολάκια
  • 1 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • πιπέρι καγιέν
  • 1/2 φλ. ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι

Τρόπος μαγειρέματος

 

  • 1.Βγάλε τα μπριζολάκια από το ψυγείο και άφησέ τα να έρθουν φυσικά σε θερμοκρασία δωματίου.
  • 2.Ανάμειξε το αλεύρι με το ένα κουταλάκι αλάτι, το ένα κουταλάκι πιπέρι και λίγο καγιέν.
  • 3.Αλατοπιπέρωσε καλά τα μπριζολάκια και από τις δυο πλευρές τους.
  • 4.Πέρασε κάθε μπριζολάκι από το μείγμα με το αλεύρι και από τις δυο πλευρές τους.
  • 5.Σε ένα τηγάνι ζέστανε το λάδι και το βούτυρο σε μεσαία προς δυνατή φωτιά.
  • 6.Μόλις “κάψει” η λιπαρή ουσία, ψήσε κάθε μπριζολάκι για τέσσερα με έξι λεπτά από τη μία πλευρά και γύρισέ τα μέχρι να χρυσίσει και η άλλη πλευρά.
  • 7.Βεβαιώσου ότι έχουν ψηθεί πλήρως, χωρίς να αφήνουν ροζέ ζωμούς στο τηγάνι.

 

Πηγή: tlife

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]