Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Μπόμπιρας παίζει γκολφ και «γκρεμίζεται» το σύμπαν! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τι πιο συνηθισμένο να βλέπουμε δεκάδες πιτσιρίκια να τρέχουν πίσω από μία μπάλα και να σκοράρουν φορώντας την φανέλα του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή. Τουλάχιστον σπάνιο όμως το να δει κάποιος μπόμπιρα να παίζει γκολφ σε ένα καταπράσινο κτήμα που αγωνίζονται έμπειροι ενήλικοι. Γιατί άραγε; Μπας και το γκολφ είναι ζόρικο άθλημα για μικρά παιδιά;

Όπως και να έχει η κατάσταση, φουλ γέλιο έχει προσφέρει εδώ και ημέρες μέσω ενός βίντεο ένας μικρός, φιλόδοξος παίχτης γκολφ που όμως μάλλον δεν θα γίνει ποτέ επαγγελματίας μιας και δεν τον λες εύκολα ταλέντο!

Δείτε το βίντεο με τον πιο άσχετο μπόμπιρα που έπαιξε ποτέ γκολφ και γελάστε με την καρδιά σας άσχετα αν υπάρχουν (λιγοστές) ελπίδες ο μικρός κάποτε να κάνει καριέρα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]