ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ
Μάθαμε τα μυστικά του αρνιού από τον χασάπη της γειτονιάς μας
Κακά τα ψέματα, αν δεν φας σουβλιστό αρνί δεν καταλαβαίνεις Πάσχα. Δεν σνομπάρουμε τις συνταγές που το θέλουν στο φούρνο, ούτε λέμε πως οι γαρδούμπες και το κοκορέτσι είναι κατώτερα. Αλλά ας μην κρυβόμαστε: το αρνί στη σούβλα, έχει την δική του ξεχωριστή γεύση η οποία μάλιστα θέλει και μία μαεστρία.
Ο Νίκος Κασιμάτης ανήκει στη νεότερη γενιά χασάπηδων στα νότια προάστια, με την οικογένεια του να βρίσκεται στο επάγγελμα από το 1970. Κοινώς, δεν ξέρει μόνο τα πάντα γύρω από το κρέας αλλά και τον σωστό τρόπο για να το σουβλίσεις. Και ναι, μπορεί να είναι απλό στη σκέψη, αλλά είναι τα μικρά μυστικά που κάνουν την διαφορά. Και τα μοιράστηκε μαζί μας.
Διαβάστε τα 5 βήματα που πρέπει να ξέρετε στο ratpack
ΣΧΟΛΙΑ
Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.