Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Τον ξεφτίλισε! Δείτε το «χουνέρι» του ΛεΜπρόν στον αντίπαλό του! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το αν τελικά έκανε καλά που πήγε στο L.A. ο χρόνος θα το δείξει. Ο LeBron Jamesπάντως ήδη από την pre-season δείχνει αγριεμένος και ταυτόχρονα αποφασισμένος να βάλει την ομάδα του σφήνα στις κορυφαίες της Δύσης.

Βέβαια εκεί δεσπόζει η ομάδα που αντιμετώπισε τα ξημερώματα, οι Warriors, στους οποίους ωστόσο έδειξε ότι η ζωή τους μόνο εύκολη δεν θα είναι φέτος.

Σε μια φάση μάλιστα όπου όρμηξε προς το καλάθι, ο Looney βλέποντας πως τον περνάει, επιστράτευσε λαβή από το χέρι για να τον αποτρέψει με αποτέλεσμα ο LeBron να βρεθεί με την πλάτη προς το καλάθι.

Τι ακολούθησε;

 

 

ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ας το δούμε και από άλλη οπτική να το χωνέψουμε:

 

 

Ο «Βασιλιάς», που λέτε, αγωνίστηκε συνολικά 18 λεπτά αλλά κατάφερε να γεμίσει τη στατιστική του, κλείνοντας μάλιστα το πρώτο ημίχρονο με τρόπο «λεμπρονικό».

 

 

Πηγή: Ratpack.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]