Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Γυναίκα βρήκε στο κήπο της ΔΙΚΕΦΑΛΟ δηλητηριώδες φίδι | ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μία εικόνα που θα έκανε τους περισσότερους να το βάλουν στα πόδια, αντίκρισε μία γυναίκα στις ΗΠΑ την ώρα που καθάριζε τον κήπο της. Ένα δικέφαλο φίδι, αν είναι ποτέ δυνατόν!

Η Στέφανι Μίερς πριν από λίγες ημέρες, είπε να περιποιηθεί τα φυτά της, όμως την ώρα που το έκανε είδε ξαφνικά μπροστά της ένα ερπετό με δύο κεφάλια!

Αν και οι περισσότεροι θα είχαν πανικοβληθεί και θα έτρεχαν σε ένα ασφαλές μέρος, καλώντας σε βοήθεια, η συγκεκριμένη έβγαλε το κινητό της για να βγάλει φωτογραφίες και video.

Μετά τα πόσταρε στο λογαριασμό του Virginia Wildlife Management and Control’s στο Facebook, ρωτώντας: «Πόσες είναι οι πιθανότητες να έχω βρει ένα δικέφαλο φίδι».

Ο John D Kleopfer εξήγησε πως όντως υπάρχει τέτοιο φίδι, το οποίο όμως δεν ζει για πολύ καιρό. Συνήθως είναι ακίνδυνο, αλλά αν ενοχληθεί δεν έχει κανένα πρόβλημα να επιτεθεί σε όποιον βρεθεί μπροστά του.

Πλέον το συγκεκριμένο ερπετό βρίσκεται στα χέρια ενός έμπειρου γιατρού ζώων, ο οποίος θα προσπαθήσει να το κρατήσει σε ζωή, όσο περισσότερο γίνεται.

Δείτε το δικέφαλο φίδι [αν δεν παίζει το βίντεο πατήστε εδώ]

Πηγή: gazzetta.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]