Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Κορονοϊός: Αστυνομικός «έσπασε» την καραντίνα και έπινε ποτά μετά τις 12 σε μπαρ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μεγάλη αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι διοικητής αστυνομικού τμήματος στον Πειραιά, που είχε διαγνωστεί με κορoνοϊό, έσπασε την καραντίνα και εντοπίστηκε σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής να διασκεδάζει.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν αστυνομικοί με πολιτικά έκαναν περιπολία και εντόπισαν ορισμένα μπαρ και καφέ να είχαν παραβιάσει το ωράριο λειτουργίας.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν, λοιπόν, τον διοικητή ΑΤ του Πειραιά να διασκεδάζει και να πίνει ποτά ανενόχλητο κι ενώ είχε περάσει το προβλεπόμενο ωράριο που υποχρεώνει τα καφέ, τα εστιατόρια και τα μπαρ να κλείνουν στις 12:00 τα μεσάνυχτα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το thecaller.gr, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είχε λάβει και άδεια ειδικού σκοπού και έπρεπε να είναι σε καραντίνα 14 ημερών.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, ενώ διενεργείται και προκαταρκτική έρευνα από την Εισαγγελία.

Φωτό αρχείου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]