Διαφήμιση

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ

Η συνταγή της ημέρας: Πάστα ελιάς

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα νόστιμο και γρήγορο ορεκτικό!

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 200 γραμμάρια ελιές μαύρες
  • 20 γραμμάρια κεφαλοτύρι τριμμένο
  • Μία σκελίδα σκόρδο
  • Θυμάρι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Καθαρίζετε το σκόρδο και το χτυπάτε σε ένα γουδί. Καθαρίζετε τις ελιές από το κουκούτσι, τις ρίχνετε στο γουδί και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα μείγμα.
  2. Προσθέτετε το τριμμένο κεφαλοτύρι και ανακατεύετε με ένα κουτάλι. Δοκιμάζετε και προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και θυμάρι.
  3. Κόβετε σε φέτες μία μπαγκέτα, τις αλείφετε με λίγο βούτυρο και πάστα ελιάς.

 

Πηγή: newsbeast

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]