Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Όταν ο Stephen Hawking μίλησε στους Κρητικούς φοιτητές | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο πιο αναγνωρισμένος επιστήμονας της εποχής μας, ο Stephen Hawking,  έφυγε πριν από λίγες ώρες. Άφησε όμως μια τεράστια παρακαταθήκη τόσο για τον κόσμο της φυσικής όσο και για τον ανθρωπισμό τον ίδιο.

Γιατί ήταν ένας από τους λίγους ανθρώπους που κατάφερε να στρέψει τις μάζες προς τον γοητευτικό κόσμο των επιστημών ενώ παράλληλα φρόντιζε να τοποθετείται καίρια για όλα τα σημαντικά ζητήματα του καιρού μας -χωρίς να φοβάται να πει την άποψή του, όσες αντιδράσεις κι αν συναντούσε.

Μάλιστα το νησί μας είχε την τιμή να τον φιλοξενήσει τον Αύγουστο του 1998, όταν ήρθε στην Κρήτη με σκοπό να δώσει μια διάλεξη για τη Θεωρία των Πάντων στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο Ηράκλειο. Παρακάτω ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από την ιστορική στιγμή. Ως ένα ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης σε αυτόν τον σπουδαίο άνθρωπο.

Ο Stephen Hawking στην Κρήτη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]