Διαφήμιση

VIRAL

Δίκαιη οργή: Ελέφαντας προστατεύει το μωρό του από αγριόσκυλα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ποιος είδε τον εξαγριωμένο ελέφαντα και δεν τον φοβήθηκε; Σίγουρα πάντως όχι αυτά τα αγριόσκυλα που έγιναν καπνός στη θέα του!

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί πραγματικά ντοκουμέντο τριών πραγμάτων: Πρώτον ότι ο ελέφαντας είναι ο πραγματικός βασιλιάς της ζούγκλας, δεύτερον ότι τίποτα δεν μπορεί να νικήσει το ένστικτο προστασίας των μωρών που τρέφει το συγκεκριμένο ζώο και, τρίτον, κανείς δεν μπορεί να φωνάζει πιο δυνατά από αυτόν.

Τι ακριβώς συμβαίνει σε αυτήν τη σκηνή από την άγρια φύση; Η κάμερα πιάνει ένα κοπάδι αρπακτικά που έχουν κεντράρει πάνω στο χαριτωμένο μωρό των παντοδύναμων παχύδερμων.

Τα τελευταία, όμως, δεν είναι καθόλου έτοιμα να αφήσουν τίποτα στην τύχη. Έτσι, όταν ο ελέφαντα φωνάζει προειδοποιητικά, η βροντερή φωνή του όχι απλά διώχνει τα σαρκοφάγα αλλά προκαλεί σεισμό κανονικό!

Δείτε πώς έγιναν καπνός τα αγριόσκυλα στη θέα του ελέφαντα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]