Διαφήμιση

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νέο σοκ στην ΑΕΚ, πρόβλημα στην καρδιά ο Ανγκόλα και εκτός επ’ αόριστον

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο αθλητής θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για άγνωστο μέχρι στιγμής χρονικό διάστημα. Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός αθλητής, παραπονέθηκε για έντονη αδιαθεσία.

Έτσι, υποβλήθηκε σε εξονυχιστικούς ελέγχους, οι οποίοι φανέρωσαν καρδιολογικό πρόβλημα που τον αναγκάζει να απέχει από τα παρκέ για κάποιο χρονικό διάστημα.

Δεν υπάρχει ανησυχία για τη ζωή του, όμως δε θα μπορεί να παίξει μπάσκετ για κάποιες βδομάδες, μέχρι το ιατρικό επιτελείο να κρίνει εκ νέου την κατάσταση της υγείας του.

Ο Ανγκόλα έχει αγωνιστεί με τη φανέλα της «Βασίλισσας» σε 8 ματς. Εκεί, σημείωσε 14.9 πόντους, 3.5 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ κατά μέσον όρο και γι’ αυτό μπήκε και στο «μικροσκόπιο» της Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Η «Ένωση» αντιμετωπίζει το Περιστέρι εκτός έδρας στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ «Ανδρέας Παπανδρέου», με τον αγώνα να διεξάγεται την Κυριακή 16/1 και ώρα 20:00 και όπως είναι λογικό θα παραταχθεί χωρίς τον Ανγκόλα.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]