Διαφήμιση

GOOD NEWS

Ο… κουζουλός Κρητικός που έχει τρελάνει τη Μελβούρνη!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η Κρήτη στην Αυστραλία! Κι όμως, μέχρι και… ασκορδουλάκους, ντάκο, ντολμαδάκια κι ό,τι άλλο λαχταρά η ψυχή σου μπορείς να γευτείς στην μακρινή Αυστραλία, χάρις τον μερακλή και “κουζουλό” Κρητικό, Γιάννη Ρεράκη!

Ο Κρητικός ιδιοκτήτης εστιατορίου στη Μελβούρνη μεταφέρει την κρητική παράδοση στην Αυστραλία με τη μητέρα του να παρασκευάζει τα εδέσματα επακριβώς όπως οι νοικοκυρές στην Κρήτη μας!

Παράλληλα κι ενώ οι νεότερες γενιές ομογενών έχουν γεννηθεί στην Αυστραλία, γνωρίζουν Κρητικούς χορούς, μουσικές και τραγούδια, όπως και από όλη την Ελλάδα.

Τι άλλο να ζητήσει λοιπόν κάποιος όταν και στην μακρινή Αυστραλία μπορεί να ζήσει κανονικά σαν Κρητικός;

Η πατρίδα μας είναι μέσα στην καρδιά μας, μέσα σε αυτά που μάθαμε από μικροί να τιμούμε και να αγαπάμε! Ο Γιάννης Ρεράκης το γνωρίζει καλά και το προσφέρει απλόχερα!!

Δείτε το βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]