Διαφήμιση

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Αγρότης εξηγεί πώς θα διαλέξεις το πιο TIMIO καρπούζι της αγοράς | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένας αγρότης εξηγεί πώς θα διαλέξουμε το καλύτερο, “κατακόκκινο” καρπούζι της αγοράς.

Είναι γνωστός πως, το σχήμα και το χρώμα του καρπουζιού είναι αυτά που δείχνουν αν το φρούτο είναι ώριμο και ιδανικό για βρώση.

Αυτό εξηγεί και ο αγρότης Χρήστος Μπακογιάννης από τη Βάρδα Ηλείας στην ΕΡΤ, βοηθώντας μας να κάνουμε την πιο σωστή επιλογή.

«Αυτό που πρέπει να ελέγχεται είναι η όψη του φρούτου, κατά πόσο είναι γυαλιστερό, αλλά και το αν έχει εξογκώματα» εξήγησε σχετικά. «Το χτυπάμε και ελέγχουμε τη ρίγα του. Όσο πιο ανοιχτόχρωμη είναι, τόσο πιο γινωμένο είναι μέσα το καρπούζι», είπε.

Δείτε tips για ένα ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΟ καρπούζι, ώστε μην μείνετε με τα… κουκούτσια:

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]