Διαφήμιση

LIFESTYLE

Ποιος Έλληνας ποδοσφαιριστής «μοστράρει» τη Ferrari του στην Νάξο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έχουν ξεκινήσει οι καλοκαιρινές διακοπές και δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι έχουν επιλέξει τα νησιά για να ξεκουραστούν και να περάσουν τις διακοπές τους. Ένας απ’ αυτούς είναι και ο Κώστας Μανωλάς.

Ο Κώστας Μανωλάς απολαμβάνει τις διακοπές του στη Νάξο με τη Ferrari του να τραβάει όλα τα βλέμματα.

Ο Έλληνας αμυντικός ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τη Νάπολι και βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων απο το οποίο κατάγεται για τις διακοπές του με το πολυτελές αυτοκίνητο.

Ο Κώστας Μανωλάς, βρίσκεται στη Νάξο και περνάει στιγμές χαλάρωσης, στην παραλία ”Άγιος Προκόπιος”  όμως σε κάθε του ευκαιρία αποδεικνύει ότι είναι λάτρης της ταχύτητας.

 

Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαιώνει τις πληροφορίες του Cyclades24.gr, καθώς ανέβασε βίντεο και στα κοινωνικά δίκτυα δείχνοντας τις στιγμές χαλάρωσης αλλά και τις πολυτέλειες του Ξενοδοχείου του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]