Διαφήμιση

LIFESTYLE

Η Ιωάννα Τούνη από το My Style Rocks έβαψε ροζ τα μαλλιά της | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

H Ιωάννα Τούνη, κατάφερε να ξεχωρίσει στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks για το εκρηκτικό παρουσιαστικό της αλλά και τις fashion εμφανίσεις της στο ριάλιτι μόδας. Η σέξι Θεσσαλονικιά έρχεται σήμερα να μας αποδείξει πως δεν φοβάται να πειραματιστέι με την εικόνα της και να παίξει με το χρώμα στα μαλλιά της.

Η ίδια η Ιωάννα είχε δηλώσει πως το ξανθό δεν είναι το φυσικό της χρώμα, αλλά η αλήθεια είναι πως αποτελεί σωστή επιλογή καθώς της ταιριάζει απόλυτα.

Και ενώ λοιπόν την είχαμε κατατάξει στις ορκισμένες αιώνιες ξανθιές μας εξέπληξε με την αλλαγή που έκανε στο χρώμα η οποία όμως δεν είναι μόνιμη. Η ίδια ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram, ρωτώντας τους ακολούθους της την γνώμη τους για το νέο της look.

Δείτε την Ιωάννα Τούνη με ροζ μαλλί

Πηγή: protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]