Διαφήμιση

LIFESTYLE

10 εντυπωσιακές προτάσεις για καλοκαιρινές εμφανίσεις από την Φαίη Σκορδά! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Μπορεί να μας ταλαιπώρησε για εβδομάδες ο άστατος καιρός αλλά φτάσαμε αισίως στον Ιούλιο. Ο μήνας που βρίσκεται μία ανάσα από τις καλοκαιρινές διακοπές του Αυγούστου τις οποίες οι περισσότεροι περιμένουν υπομονετικά ολόκληρο τον χρόνο! Αν και αρκετοί πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμη μέχρι να ξεφύγουμε από την καθημερινότητά μας, ένα θετικό του συγκεκριμένου μήνα είναι πως δεν έχουμε να περιμένουμε καλύτερες τιμές στην αγορά. Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και είναι η κατάλληλη περίοδος για ψώνια! Το λέμε εμείς, το τόνισε και η Φαίη Σκορδά

Μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως οι ημέρες που διανύουμε είναι ιδανικές για αγορές καλοκαιρινών ρούχων σε καλές τιμές για εμφανίσεις που θα εντυπωσιάσουν άμεσα ή όταν τις φορέσουμε στις ερχόμενες διακοπές μας!

Πάρτε ιδέες από τις 10 πιο εντυπωσιακές, καλοκαιρινές εμφανίσεις της τηλεπαρουσιάστριας Φαίης Σκορδά που βρήκαμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ίνσταγκραμ:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]