Διαφήμιση

LIFESTYLE

Δούκισσα Νομικού: Έγινε νονά στην Κρήτη! ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρέθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο η Δούκισσα Νομικού για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο! Οι καλοί της φίλοι Έλλη και Γιάννης επέλεξαν την όμορφη παρουσιάστρια να γίνει η νονά της κόρης τους.

Η Δούκισσα Νομικού ταξίδεψε έτσι στο Ηράκλειο και βάφτισε την κόρη του ζευγαριού, η οποία πήρε το όνομα Αλίκη. Στη συνέχεια μοιράστηκε το φωτογραφικό άλμπουμ της βάφτισης στα social media, όπου περιείχε οικογενειακές φωτογραφίες μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Θεοδωρίδη, τα δυο παιδιά της Σάββα και Αναστασία αλλά και την πανέμορφη μητέρα της Ούρσουλα.

«Έγινα η νονά της πανέμορφης Αλίκης! Στην ονειρεμένη Κρήτη που τόσο αγαπάω Να είσαι πάντα φωτεινή! Αγαπημένοι μου @ellicious___ και @giannarossss_ να την χαιρόμαστε» έγραψε η Δούκισσα Νομικού στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή: tlife

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]