Διαφήμιση

LIFESTYLE

Δείτε τις δίαιτες των διασήμων

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όταν αποφασίζουμε να χάσουμε τα «περιττά» κιλά, θέλουμε η απώλεια αυτή να είναι ταχύτατη. Και τελικά μπαίνουμε συνήθως στη διαδικασία υιοθέτησης διαφόρων «διάσημων» διατροφικών πλάνων που πολλές φορές φημολογείται ότι ακολουθούνται και από μεγάλους stars. Πόσο αληθινά είναι όμως τα αποτελέσματα και, κυρίως, πόσο ασφαλής μπορεί να είναι μια τέτοια δίαιτα;

Οι πιο διάσημες δίαιτες:

ΔΙΑΤΑ ΖΩΝΗΣ

Δίαιτα χαμηλής πρόσληψης υδατανθράκων. Βασίζεται στη λογική του ελέγχου της έκκρισης ινσουλίνης από το σώμα. Συστήνεται αναλογία σε μακροθρεπτικά συστατικά να είναι: 40% υδατάνθρακες, 30% πρωτεΐνες και 30% λιπαρά.
Πλεονεκτήματα: Μπορεί να επιτευχθεί απώλεια και διατήρηση βάρους.
Μειονεκτήματα: Είναι πολύ δύσκολη στην εφαρμογή της.. Επίσης, αμφισβητείται κι αυτή από πολλούς επιστήμονες γιατί οι δίαιτες με υψηλές πρωτεΐνες και μειωμένους υδατάνθρακες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας, όπως δυσλειτουργία των νεφρών.
Τι επιτρέπεται: Πολύ κρέας, λιγότερα φρούτα και λαχανικά, και υδατάνθρακες σε συγκεκριμένες δοσολογίες.
Τι απαγορεύεται: Τροφές πλούσιες σε υδατάνθρακες όπως ψωμί, ζυμαρικά, κάποια φρούτα, κορεσμένα λίπη.

Διαβάστε περισσότερα στο Dutchesss.queen.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]