Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Δείτε το υπέροχο βίντεο ζευγαριού από την Ρωσία που εκθειάζει την Κρήτη

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα ζευγάρι Ρώσων τουριστών επισκέφτηκε πριν από μερικές εβδομάδες την Κρήτη και γεμάτοι ενέργεια, απόλαυσαν τις διακοπές τους στο νησί περισσότερο και από όσο περίμεναν όταν ανέβαιναν στο αεροπλάνο. Είχαν σχεδιάσει από νωρίς το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαν στην Κρήτη, τα αξιοθέατα που θα έβλεπαν, τις παραλίες που θα κολυμπούσαν και άλλα πολλά.

Παράλληλα με την απόλαυση των ημερών χαλάρωσης μακριά από την καθημερινότητα στην Ρωσία, γύρισαν με τον κατάλληλο εξοπλισμό και εξαιρετικά πλάνα που με την επιστροφή τους έκαναν ένα σούπερ βίντεο που πραγματικά εκθειάζει την Κρήτη και τις διακοπές σε αυτόν τον μοναδικό τόπο όπως αναφέρουν.

Τα εντυπωσιακά πλάνα από γνωστές παραλίες του νησιού, οι υποβρύχιες λήψεις, η περιήγηση σε αξιοθέατα και η εξαιρετική  μουσική επιλογή, απαρτίζουν μια σύντομη παραγωγή τριών λεπτών που κερδίζει τις εντυπώσεις κάθε θεατή που έχει επισκεφτεί την Κρήτη ή σκοπεύει να το κάνει στο προσεχές μέλλον…

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το ζευγάρι των Ρώσων τουριστών στο youtube:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]