Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Το θεϊκό τσάι του κυρ Μανώλη από 12 βότανα της Κρήτης! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το τσάι του Πανασού είναι ένα μίγμα 12 βοτάνων που έχει παρασκευάσει ο Μανώλης Δαμιανάκης και συνδυάζει, γεύση, άρωμα και μια ελαφρά κατευναστική θεραπεία.

Σύμφωνα με τον κ. Δαμιανάκη , «το τσάι του Πανασού έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση στο εξωτερικό όπου εξάγω κυρίως. Δεν μοιάζει καθόλου με το κινέζικο, είναι κάτι τελείως διαφορετικό με μια υπόπικρη γεύση κι ένα ωραίο άρωμα.

Ο σκοπός του δεν είναι να θεραπεύσει, αλλά να βοηθήσει τον οργανισμό να δουλέψει ώστε να δώσει ο ίδιος λύση στο πρόβλημα. Ο σύγχρονος Κρητικός αρχίζει σιγά σιγά να γνωρίζει την αξία των βοτάνων…

Τα βότανα τα χρησιμοποιούμε για να έχουμε καλύτερη ευεξία, ενώ βοηθούν την μνήμη , την κυκλοφορία, τον προστάτη , το στομάχι και άλλα», όπως ανέφερε στο apopsilive.

Όποιος θέλει να αγοράσει μπορεί να τον βρει εύκολα στον Πανασό Δήμου Γόρτυνας

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]