Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Σερφάροντας στο Ελαφονήσι με θέα το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ελαφονήσι, ο επίγειος “παράδεισος” της Κρήτης που διαφημίζει με τον εντυπωσιακότερο τρόπο το νησί σε ολόκληρο τον κόσμο και προσελκύει κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες. Το μαγευτικό τοπίο στην δυτική ακτογραμμή που ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσες άλλες παραλίες με τα τιρκουάζ νερά της, την απέραντη αμμουδιά και την πλούσια θαλάσσια ζωή που προσφέρει τον ιδανικό βυθό για αξέχαστες βουτιές…

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Πέρα από τις βουτιές βέβαια και την χαλάρωση στην “χρυσή” παραλία της περιοχής, ακόμη μία αγαπημένη δραστηριότητα για αρκετούς στο Ελαφονήσι είναι το σέρφινγκ. Για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ και της αδρεναλίνης.

Το απέραντο γαλάζιο, οι κατάλληλοι άνεμοι για το σέρφινγκ και η θέα στο αχανές Κρητικό πέλαγος κάνουν την εμπειρία μοναδική!

Δικαιολογημένα και αυξάνονται κάθε χρόνο οι τουρίστες που επιλέγουν τη συγκεκριμένη παραλία για να απολαύσουν το αγαπημένο τους χόμπι.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]