Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

«Σασμός»: Όταν η σύζυγος του «Βασίλη Σταματάκη» έδινε ρεσιτάλ στο γάμο τους! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Βασίλης Σταματάκης στη σειρά «Σασμός» είναι ο σύζυγος της Καλλιόπης που υποδύεται η Μαρία Τζομπανάκη, ο οποίος δολοφονεί τον Μάρκο Βρουλάκη έξω από το σπίτι του και φυλακίζεται για το άγριο έγκλημα.

Τον χαρακτήρα υποδύεται ο Κρητικός Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης ο οποίος υπήρξε στο παρελθόν επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Κρήτης και εργάζεται ως διευθυντής μεγάλης εταιρείας ενεργειακών συστημάτων.

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης ζει στην Κρήτη, ασχολείται έντονα με τα κοινά και την τοπική αυτοδιοίκηση και πριν από 3 χρόνια παντρεύτηκε την αγαπημένη του, Μαρία Ιωακειμίδου.

Την ημέρα του γάμου τους μάλιστα, στις 11 Νοεμβρίου του 2018, η τελευταία του είχε επιφυλάξει μία μεγάλη έκπληξη, καθώς πήρε το μικρόφωνο για να του αφιερώσει ένα τραγούδι, αφήνοντας άφωνο τόσο τον ίδιο όσο και τους προσκεκλημένους!

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]