Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Τριόπετρα: Γνωρίστε το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Παρθένα παραλία, ανείπωτης και απερίγραπτης ομορφιάς, το απέραντο γαλάζιο του Λιβυκού Πελάγους θαμπώνει τα μάτια των επισκεπτών. Υπέροχη αμμουδιά με ωραία καθαρή και δροσερή πελαγίσια θάλασσα. Μια παραθαλάσσια περιοχή εξαιρετικού φυσικού κάλλους, με τρεις χαρακτηριστικούς, εντυπωσιακούς βράχους στη μαγευτική ακρογιαλιά της…

Σήμα κατατεθέν της παραλίας της Τριόπετρας οι βραχώδεις σχηματισμοί, απ΄ όπου πήρε και το όνομά της. Η Μικρή και η Μεγάλη Τριόπετρα, ανατολικά και δυτικά των τριών βράχων αντίστοιχα, συναρπάζουν όλους όσοι αποζητούν για τις διακοπές τους έναν τόπο που καταφέρνει να διατηρεί την άγρια ομορφιά του, που δεν παρασύρεται από τις σειρήνες του μαζικού τουρισμού, που προσφέρει την πολυπόθητη αίσθηση της ιδιωτικότητας ακόμη και κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου.Μερικά μικρά εστιατόρια γαντζωμένα ανάμεσα στα βράχια παρέχουν τα απαραίτητα για την απόλαυση των λίγων ωρών η λίγων ημερών ξεγνοιασιάς στην ήρεμη και συνάμα μαγική παραλία της Τριόπετρας.

 

 

 

Δείτε το οδοιπορικό από την εκπομπή “Καλό Μεσημέρι”:

Πηγή:neakriti
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]