Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Ρέθυμνο: Με μάσκα στο δικαστήριο ο ιερέας που… πολεμάει τις μάσκες | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο ιερέας συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης στο πλαίσιο του αυτοφώρου και η δίκη του ξεκίνησε γύρω στη μία μετά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η Πρόεδρος του Δικαστηρίου, σύμφωνα με το rethemnosnews, ρώτησε τον κληρικό, ο οποίος φορούσε μάσκα εντός του δικαστηρίου, αν επιθυμεί να κάνει χρήση του δικαιώματος του τριημέρου για να δικαστεί, την οποία ο ιερέας αποδέχθηκε.

Έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί την προσεχή Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι στις δικαστικές αίθουσες του Ρεθύμνου.

Εντύπωση, πάντως, προκάλεσε το γεγονός ότι ο ίδιος ο ιερέας φορούσε μάσκα τόσο μέσα στο δικαστήριο, όσο και κατά την αποχώρησή του από αυτό…

Ελπίζουμε πως η κίνησή του αυτή, αποτυπώνει και μια ειλικρινή μεταμέλεια ως προς τις επικίνδυνες -για τη δημόσια υγεία- απόψεις που με παρρησία διακήρυσσε το τελευταίο χρονικό διάστημα ανά το Ρέθυμνο.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]