Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Το πλοίο Olympus «έδεσε» στο λιμάνι του Ρεθύμνου! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η αναμονή μηνών έφτασε στο τέλος της και το μίνι… σήριαλ που έχει δημιουργηθεί με την άφιξη του πλοίου Olympus στην πόλη μας, στο πλαίσιο του δρομολογίου Πειραιάς-Μήλος-Σαντορίνη-Ρέθυμνο, φαίνεται πως αποκτά επιτέλους happy end!

Φωτογραφίες: Fiorelo Toromani για το Daynight.gr

Σήμερα, Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου, το πλοίο της SeaSpeed Ferries, έσπασε επιτέλους την ακτοπλοϊκή απομόνωση του Ρεθύμνου, πραγματοποιώντας το παρθενικό ταξίδι Πειραιάς-Ρέθυμνο χωρίς επιβάτες στο εσωτερικό του.

Το καράβι έφτασε λίγο μετά τις 4:30 το απόγευμα.

Με αυτόν τον τρόπο, έλαβε χώρα μία επιτυχημένη πρόβα τζενεράλε ενόψει της επικείμενης πραγματοποίησης του συγκεκριμένου δρομολογίου (η πλατφόρμα των εισιτηρίων λειτουργεί κανονικά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους στην ιστοσελίδα της SeaSpeed Ferries).

Αξίζει να σημειωθεί πως στο λιμάνι του Ρεθύμνου βρέθηκε αρκετός κόσμος για να υποδεχθεί το πλοίο, το οποίο θα αναχωρήσει σήμερα στις 19:00 για το ταξίδι της επιστροφής στον Πειραιά.

Το Daynight.gr βρέθηκε στο λιμάνι και στις επόμενες ώρες θα σας παρουσιάσει πλούσιο υλικό από την άφιξη του Olympus καθώς επίσης και φαντασμαγορικά πλάνα από drone!

Καλοτάξιδο και καλές θάλασσες!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]