Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Αυτό είναι το νέο στέκι που θα «κερδίσει» ΕΥΚΟΛΑ τους Ρεθυμνιώτες! | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Άρωμα φρεσκοκομμένου καφέ το πρωί, πλούσιος πρωινός μπουφές, finger food, snacks, burgers, γλυκοί πειρασμοί, ιδιαίτερα  πιάτα και φυσικά ευφάνταστα cocktails για το βράδυ…

Και κάπως έτσι το «Main Street 19.78» (Δημητρακάκη 6-8, Ρέθυμνο), αυτό το νέο, προσεγμένο μαγαζί, ήρθε και έδωσε από την αρχή το στίγμα του, προσφέροντας μια νέα πνοή στο Κέντρο της πόλης!

Ένας πανέμορφος χώρος που θα κολλήσει τα κομμάτια του παζλ της ημέρας σου καθώς εκεί θα βρεις όλα όσα ψάχνεις: 

Έναν γρήγορο καφέ στο χέρι και δυναμωτικό snack για να αρχίσεις τη μέρα, ένα πλούσιο πρωινό πριν φύγεις για δουλειά, ένα γεύμα κατά την διάρκεια ενός επαγγελματικού ραντεβού, υπέροχο pancake ή λαχταριστή κρέπα για να απολαύσεις με την οικογένεια μετά τον απογευματινό περίπατο! 

 

Και το βραδάκι, τότε που όλα τα όμορφα του κόσμου συμβαίνουν, μοναδικά coctail και δροσερή μπύρα σε ένα όμορφο και ιδιαίτερο περιβάλλον μαζί με την παρέα σου!

 

 

 

Φινετσάτη διακόσμηση, φωτεινό, γεμάτο τζαμαρίες που επιτρέπουν το χάζι έξω, το bar σε πρώτο πλάνο και ζωντανά χρώματα για να σας ανεβάζουν την διάθεση…

 

 

Το «Main Street 19.78» πληροί όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να δώσει στην γειτονιά αέρα ανανέωσης και να εισάγει την δική του αντίληψη.

 

Ο στιλάτος εσωτερικός χώρος, η βεράντα για τους πιο απαιτητικούς αλλά και η πισίνα στο roof του κτηρίου κερδίζουν ξεκάθαρα και τον πιο απαιτητικό, ικανοποιώντας κάθε γούστο και κάθε επιθυμία.

 

 

Η επόμενή σου έξοδος, είναι… κλεισμένη από τώρα και το Main Street 19.78 θα σε κερδίσει από την πρώτη σου επίσκεψη 🙂

 

Πληροφορίες:

Facebook
Instagram
E-mail: mainstreetcafe1978@gmail.gr
Τηλ. 28310 24241

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]