Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Κρούσματα κορονοϊού στο Γεράνι Ρεθύμνου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στο νοσοκομείο Ρεθύμνου και συγκεκριμένα στην κλινική covid, νοσηλεύονται 2 άτομα με κορωνοϊό τα οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες και δεν σχετίζονται με το ρεβεγιόν  που πραγματοποιήθηκε την περίοδο των εορτών.
Μάλιστα ο ένας εκ των ασθενών, είναι κάτοικος Γερανίου, χωριό του Δυτικού Ρεθύμνου.
Στο χωριό, όπως είναι λογικό, υπάρχει ανησυχία με το δεδομένο, ότι έχουν εντοπιστεί συνολικά 6 κρούσματα του ιού.
Σε ανακοινώσεις της στο Facebook, η κοινότητα Γερανίου, εφιστά την προσοχή των πολιτών υπογραμμίζοντας ότι έχει ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ για να γίνουν  τεστ στο χωριό.
Καλεί δε τους πολίτες να ενημερώσουν συγγενείς και φίλους στο χωριό,  ν’ αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση στο χωριό και να τηρούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.
 

Χαρακτηριστικά αναφέρουν στην πιο πρόσφατη ανακοίνωση τους:

 
«Με νεότερη ενημέρωση μας σας ενημερώνουμε ότι τα κρούσματα που έχουν επιβεβαιωθεί στο χωριό μας είναι 6. Σας παρακαλούμε να προσέχετε . Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώνουμε αμέσως».
 
Πηγή: neakriti
 
 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]