Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Κοσμοσυρροή στους Αρμένους – Μέχρι τα ξημερώματα κράτησε το πανηγύρι!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πανηγύρι στους Αρμένους, το Σάββατο 6 Αυγούστου 2022 ημέρα γιορτής του Σωτήρος Χριστού.

Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν τέτοια που σύμφωνα με τους διοργανωτές, ο κόσμος που συμμετείχε στη γιορτή ξεπέρασε τα 1500 άτομα!

Κάτοικοι του χωριού αλλά και επισκέπτες από ολόκληρη την Κρήτη, δεν έχασαν την ευκαιρία και ξεφάντωσαν κάτω από τους ήχους της λύρας και του λαούτου, με καλό φαΐ, κρασί, κέφι και κυρίως, καλό παρεάκι!

Στη συμβολή της πετυχημένης εκδήλωσης συμμετείχε και ο Βαγγέλης Κιμιώνης, ο οποίος έδειξε ανεξάντλητη ενέργεια μαζί με με το συγκρότημα του!

Το γλέντι, όπως συνηθίζεται αυτές τις ημέρες στα πανηγύρια σε όλο το νησί, κράτησε μέχρι τα ξημερώματα ενώ οι διοργανωτές, εκτός από τις ευχαριστίες τους, απηύθυναν την ευχή για καλό αντάμωμα το καλοκαίρι του 2023!

Πάρτε μια γεύση από το πανηγύρι στους Αρμένους στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]