Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Η Φένια από τα Ανώγεια χορεύει σαν Κρητική νεράιδα και καθηλώνει!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Όσοι έχουν βρεθεί σε Κρητικό γλέντι, έχουν σίγουρα νιώσει την μοναδική ενέργεια που περισσεύει από όλους τους ντόπιους για διασκέδαση και όμορφες στιγμές με την παρέα. Δεν γίνεται να παρακολουθείς παλικάρια και «αρχόντισσες» να χορεύουν με καμάρι και μεράκι για την παράδοση του νησιού και να μην αναγνωρίσεις την ιδιαιτερότητα αυτού του τόπου!

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Λίγο η ανάγκη να μείνουν στην άκρη τα άγχη της καθημερινότητας, λίγο το πάθος για τους παραδοσιακούς χορούς και άλλο τόσο φυσικά ο ασύγκριτος ήχος της λύρας, όλα μαζί κάνουν τους Κρητικούς ορισμένες φορές να «βγάζουν την ψυχή τους» στην πίστα! Εκεί όπου ζουν όπως πρέπει την εκάστοτε βραδιά.

Δεν έχουμε πολλά να πούμε όταν βλέπουμε βίντεο όπως αυτό που αποτυπώνει σε μόλις δύο λεπτά όλη την ομορφιά και την χάρη που χαρακτηρίζει τις ««αρχόντισσες» του Ρεθύμνου…

Μία από αυτές και η Φένια από τα Ανώγεια:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]