Διαφήμιση

Ρέθυμνο

Μια Κρητική «έκπληξη» στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το να έχεις μερικές ελεύθερες ημέρες να περιπλανηθείς στην Κρήτη και να επισκεφθείς μερικά από τα πιο παραδοσιακά της χωριά είναι ευτυχία. Το να συναντάς τα πιο όμορφα απρόσμενα πράγματα έχει μια άλλη αξία που κάνει τις εμπειρίες αυτές αξέχαστες. Όπως η ιδιαίτερη έκπληξη που συνάντησε ένα ερασιτέχνης κινηματογραφιστής καθώς διέσχιζε τον κεντρικό δρόμο στην Ελεύθερνα Ρεθύμνου.

Ο γνωστός μας και από άλλες εξαιρετικές παραγωγές στο youtube Άλεξ, απολαμβάνοντας πρωινή βόλτα με το αυτοκίνητο σε χωριά του Νομού Ρεθύμνου, αναγκάστηκε να σταματήσει και να βάλει την κάμερα να γράφει καθώς πέτυχε ένα υπέροχο παραδοσιακό σκηνικό. Νέοι και νέες χορευτές είχαν πιάσει τα χέρια και έκλεισαν το δρόμο χορεύοντας παραδοσιακούς κρητικούς χορούς.

Φορώντας άψογες παραδοσιακές φορεσιές, οι χορευτές και οι χορεύτριες έδωσαν μια ρομαντική αίσθηση στο κέντρο του κρητικού χωριού και κέρδισαν από όλους το πιο ζεστό χειροκρότημα. Τέτοιες στιγμές μας φέρνουν κοντά στο “πνεύμα” της Κρήτης και την τεράστια πολιτιστική παράδοση του νησιού.

Δείτο το βίντεο της ευχάριστης έκπληξης που δημοσιεύτηκε στο youtube:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]