Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Για να σε δούμε! Σε ποιο νομό βρίσκονται αυτές οι 15 ΠΑΡΑΛΙΑΡΕΣ της Κρήτης

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το θερμόμετρο έχει ανέβει για τα καλά και οι πανέμορφες παραλίες της Κρήτης προσφέρουν ήδη τα δροσερά νερά τους.

Γράφει ο Μιχάλης Μαραγκουδάκης για το Daynight.gr

Στο Daynight.gr ετοιμάσαμε τα απαραίτητα για μερικές βουτιές στα υπέροχα νερά μας και ταυτόχρονα φτιάξαμε και αυτό το ευχάριστο καλοκαιρινό κουίζ στο οποίο σε καλούμε να βρεις τον σωστό νομό για κάθε παραλία που σου δείχνουμε!

Τι λες, το ‘χεις; Για να σε δούμε!

ΥΓ: Βέβαια κι εμείς που σπεύδουμε κατά χιλιάδες στην αγκαλιά τους, πρέπει να φανούμε σωστοί σε αυτό το ραντεβού και να φροντίσουμε έτσι ώστε η επίσκεψή μας σε αυτές να μην δημιουργήσει προβλήματα. Κύριο μέλημά μας να αφήνουμε τις παραλίες όχι απλά όπως τις βρίσκουμε, αλλά ακόμη πιο καθαρές, συμβάλλοντας ο καθένας με τις μικρές του δυνάμεις: ένα μπουκάλι, ένα κομμάτι χαρτί, μία σακούλα που βρήκαμε πεταμένη στην αμμουδιά και τη μαζέψαμε για να την πετάξουμε στα σκουπίδια, είναι κι αυτό μια μικρή νίκη που οφείλουμε στον εαυτό μας αλλά και στο περιβάλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]