Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Λεβέντες δίνουν ρεσιτάλ σε εκπομπή με το απίστευτο Πεντοζάλι τους! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δεν υπάρχει χορός που να ξεσηκώνει τόσο τον κόσμο ολόκληρο όσο ο Πεντοζάλης! Το “Πεντοζάλι” όπως συνηθίζεται να λέγεται από τους περισσότερους, αποτελεί έναν από τους πιο γρήγορους σε ρυθμό χορούς που ξεχωρίζουν πάντα σε εκδηλώσεις, κρητικά γλέντια και βεβαίως τηλεοπτικές εκπομπές. Όπως πρόσφατα στην  τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ “Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ” όπου ο  Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος “Κρήτες” παρουσίασε ένα εκπληκτικό θέαμα

 Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Με τον Γιώργο Σκορδαλό στην λύρα, τον Μιχάλη Φραγκιαδάκη στο λαούτο και εξαιρετικούς χορευτές υπό την καθοδήγηση του χοροδιδάσκαλου Γιώργου Πετράκη να χορεύουν με λεβεντιά στο κέντρο του στούντιο Πεντοζάλι, όλοι όσοι παρακολουθούσαν δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν τα κοπέλια!

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή και καμαρώστε τους λεβέντες:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]