Διαφήμιση

ΚΡΉΤΗ

Οι χιονισμένες πλαγιές του Ψηλορείτη σε κάνουν να θες να μπεις… μέσα στην οθόνη! | Drone ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ποιος δεν έχει βρεθεί στις βουνοπλαγιές του Ψηλορείτη και δεν έχει νιώσει την μοναδική αίσθηση που προκαλεί το χειμερινό πρόσωπο της Κρήτης.

Το κατάλευκο τοπίο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα βουνά της Κεντρικής Ευρώπης, δικαιολογημένα έχει κάνει το νησί και χειμερινό προορισμό για όσους τολμηρούς θέλουν να ξεφύγουν από τις συνηθισμένες καλοκαιρινές διακοπές κοντά σε μαγευτικές παραλίες...

Γράφει ο Αντώνης Τσαλίκης για το Daynight.gr

Τα χιόνια των χειμερινών μηνών αλλάζουν εντελώς το τοπία στα ορεινά της Κρητικής ενδοχώρας και ιδιαίτερα ο Ψηλορείτης χαρίζει απίστευτες εικόνες και ευκαιρία για απόλαυση χειμερινών σπορ.

Στο άκρως αντίθετο σκηνικό από το κλασικό “κρητικό” καλοκαίρι, το επιβλητικό βουνό του νησιού συγκλονίζει μέσα από υπέροχα εναέρια πλάνα που κατέγραψε το drone ενός ταξιδιωτικού καναλιού στο youtube.

Δείτε την πτήση πάνω από τις χιονισμένες πλαγιές του Ψηλορείτη και απολαύστε μέσα από τα εναέρια πλάνα το εντυπωσιακό “πρόσωπο” της Κρήτης:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]